Ο Λευτέρης Λαζάρου στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού

Ο Λευτέρης Λαζάρου στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού

Στο συγκινητικό βίντεο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο δημοφιλής σεφ δεν μιλά για το φαγητό αλλά για την έλλειψή του σε έναν κόσμο όπου 20 εκατομμύρια παιδιά δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Μπορείς κι εσύ να σώσεις ένα παιδί με υποσιτισμό. Μάθε πώς

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Λευτέρης Λαζάρου, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού και μας ενημερώνει για το πώς μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπισή του. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10), ο δημοφιλής Έλληνας σεφ μάς συστήνει το διατροφικό σκεύασμα που χρησιμοποιούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τη ζωή χιλιάδων υποσιτισμένων παιδιών.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού. Με ένα απλό κλικ στο www.msfgifts.gr μπορούμε όλοι να χαρίσουμε θεραπευτική τροφή σε ένα παιδί που τη χρειάζεται για να ζήσει.

Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν 20 εκατομμύρια παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθούν στη ζωή εξαιτίας του υποσιτισμού. Το 2015, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δέχθηκαν 181.600 υποσιτισμένα παιδιά, τα 60.500 με οξύ υποσιτισμό που χρειάστηκαν νοσηλεία, στα Επισιτιστικά Κέντρα και τις Κινητές Κλινικές της οργάνωσης στον Νίγηρα, το Κονγκό, το Καμερούν, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, το Ν. Σουδάν, την Τανζανία, τη Μαδαγασκάρη, το Τσαντ, την Ινδία και το Πακιστάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η πείνα απειλεί πέντε στα έξι βρέφη του 'αναπτυσσόμενου' κόσμου

Η ακραία φτώχεια δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις

SHARE: