Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του
O ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης Eurokinissi

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη. Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας εξετάζουν οι αρχές.

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, η είδηση ότι 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, νεκρός, μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο έξω από μαρίνα στην Καλαμαριά.

Ο αθλητής βρέθηκε νεκρός με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό, αποτελούμενη απο 4 «tie wrap», που προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατό του.

voria.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία. Πρόκειται για μέθοδο που την έχουν δει ξανά οι Αρχές αφού στην ουσία δεν υπάρχει γυρισμός αν η θηλιά στο «Tie Wrap» σφίξει. Βεβαίως περισσότερα θα αναμένουν οι Αρχές από το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα