Ο σύζυγος της Γλυκερίας που “έφυγε” από θρόμβωση θα κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Ο σύζυγος της Γλυκερίας που “έφυγε” από θρόμβωση θα κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου
Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού. Louisa Gouliamaki/AP

Συγκλονίζει ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, που έχασε τη σύζυγό του λόγω θρόμβωσης από το εμβόλιο. Η επιθυμία να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, τα συγκινητικά λόγια στον γιατρό του και ένα αποστομωτικό μήνυμα σε κάθε αρνητή.

Ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αλλά και ένα τρανό παράδειγμα της εμπιστοσύνης προς την επιστήμη κόντρα και της ανάγκης για μαζικό εμβολιασμό, κόντρα στην δική του τραγική εμπειρία. Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που έφυγε από τη ζωή λόγω θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό της εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει τον δικό του εμβολιασμό, λαμβάνοντας και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, έστω και με άλλο σκέυασμα.

Αυτό είπε στον γιατρό του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας του Ηρακλείου Κρήτης, Θοδωρή Βασιλόπουλο, με τον τελευταίο να μεταφέρει σε ανάρτησή του τη συγκλονιστική τους στιχομυθία, μεταφέροντας τη σκέψη και το πείσμα του κ. Κρυοβρυσανάκη ο οποίος του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει σχετικά με την απόφασή του, καθώς παραμένει υπέρμαχος των εμβολίων. Όπως μεταφέρει ο γιατρός του ΚΥ Αγίας Βαρβάρας, άλλωστε, η σύζυγός του, είχε ζητήσει να συνεχίσει “ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών”.

Διαβάστε την ανάρτηση του Θοδωρή Βασιλόπουλου:

“Θέλω να περάσω ένα μήνυμα για το κοινό καλό”

Ο ίδιος ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μάλιστα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ανέφερε: Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία. Και η ίδια η Γλυκερία θα το ήθελε σαν παράδειγμα. Πρέπει να ακούμε την επιστήμη. Είναι όμως σαφές ότι η απόφασή μου αυτή δεν απαλλάσσει κάθε ευθύνη για τον θάνατο της γυναίκας μου. Η γυναίκα μου έχασε τη ζωή της γιατί πάρθηκε μία λάθος απόφαση να χορηγηθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. Εγώ ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version