Όχι στον Βαξεβάνη είπε το Ειδικό Δικαστήριο

Στα δικαστήρρια της Ευελπίδων δικάζεται την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012, με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την δημοσίευση της φερόμενηης ως «λίστας Λαγκάρντ»  στο περιοδικό του HOT DOC.
Ο Κώστας Βαξεβάνης συνελήφθη την Κυριακή με την κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. (EUROKINISSI)
Στα δικαστήρρια της Ευελπίδων δικάζεται την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012, με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την δημοσίευση της φερόμενηης ως «λίστας Λαγκάρντ» στο περιοδικό του HOT DOC. Ο Κώστας Βαξεβάνης συνελήφθη την Κυριακή με την κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλα τα αιτήματα, τα οποία έχουν υποβληθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων και η κλήτευση του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη ως μάρτυρας, απέρριψε τα Ειδικό Δικαστήριο

Μετά από ολιγόλεπτη διάσκεψη, οι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν ότι δεν θα πρέπει να καταθέσουν ως μάρτυρες εκτός του δημοσιογράφου, ο πρώην πρόεδρος της Αρχής γα το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος Π. Νικολούδης και ο συντάκτης της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης για το στικ που έχει στην κατοχή του ο κ. Βαξεβάνης.

Επίσης, απορρίφθηκε το αίτημα να κατασχεθούν τυχόν υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών της περιόδου εκείνης.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβληθεί σε οθόνη όλη η λίστα Λαγκάρντ.

Η δίκη διέκοψε για τη Δευτέρα.

SHARE:

24Media Network