Οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν και κάνουν διαρροή εγγράφων της ΤτΕ

Οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν και κάνουν διαρροή εγγράφων της ΤτΕ

Σε επικοινωνία βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την ΤτΕ για να διαπιστωθεί ποιον σέρβερ "χτύπησαν" οι χάκερς και να γίνει σχετική έρευνα. "Ανυπόστατους" χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς περί διαρροής βάσεων δεδομένων η Τράπεζα της Ελλάδος

Ξαναχτύπησαν οι “Anonymous Greece”, αυτή την φορά σε βάρος της Τράπεζας της Ελλάδος και του Υπουργείου Εσωτερικών και διαρρέουν μέσω της ιστοσελίδας τους στο Facebook, αρχεία με έγγραφα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΤτΕ, τεχνικοί της οποίας προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος σέρβερ «χτυπήθηκε» και αν για παράδειγμα είναι κάποιος παλιός απενεργοποιημένος ή κάποιος σέρβερ γραμματείας με δευτερεύουσας σημασίας αρχεία, όπως πιστεύουν μέχρι στιγμής και αντίστοιχα από το Υπουργείο Εσωτερικών κάποιους διαγωνισμούς για αναγγελίες προσλήψεων κλπ.

ADVERTISING
Οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν και κάνουν διαρροή εγγράφων της ΤτΕ

Όπως και να έχει είναι ένα ακόμη χτύπημα μετά την ιστοσελίδα των πλειστηριασμών ήδη άτυπα υπάρχει επικοινωνία Δίωξης και ΤτΕ ώστε να ξεκινήσει έρευνα και θεωρείται μάλλον βέβαια ότι θα υπάρξει και σχετική εισαγγελική εντολή.

ΤτΕ: Στοιχεία ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό όσα διέρρευσαν

Σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει σχετικά:

"Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Anonymous
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤτΕ για Anonymous: Στοιχεία ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό όσα διέρρευσαν

Οι Anonymous απειλούν με νέες επιθέσεις: “Τα χειρότερα έρχονται”

Anonymous Greece: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχει δεχθεί καταγγελία ή εντολή

Οι Anonymous Greece 'έριξαν' την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

SHARE:

24Media Network