Οι συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά. Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Συγκεντρώσεις στην Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Με συγκεντρώσεις των συνδικάτων στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας τιμάται την Παρασκευή η εργατική Πρωτομαγιά.

Με κεντρικό αίτημα την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος της Αθήνας, η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου.

Ξεχωριστή συγκέντρωση θα κάνει το ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα και στον Πειραιά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη το Μνημείο του Εργάτη, μπροστά στο ΕΚΘ, όπου θα γίνει κατάθεση στεφανιών.

Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10 το πρωί, στο άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ και θα ακολουθήσει πορεία.

Δεμένα τα πλοία. Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Με 24ωρη απεργία, αλλά και με στάσεις εργασίας, μετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8:30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ).

Κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς η διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά, με 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Ο Τσίπρας στην πορεία της Παρασκευής

Την Πρωτομαγιά ο πρωθυπουργός θα είναι στην πορεία. Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει το παρών στους εορτασμούς της εργατικής Πρωτομαγιάς, όπως άλλωστε έκανε κάθε χρόνο πριν ορκιστεί πρωθυπουργός.

Δείτε εδώ την πρόγνωση για τον καιρό του τριημέρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα μέτρα του λιμενικού για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του τριημέρου

Στάση εργασίας σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την Πρωτομαγιά

Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Ο Τσίπρας στην πορεία της Παρασκευής για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

SHARE:

24Media Network