Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια
Αστυνομία, φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Εντός του κτιρίου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, μπαλτάς, μαχαίρι, μεταλλικά κοντάρια, προστατευτικά κράνη, κινητό τηλέφωνο, συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και πολυεργαλεία τσέπης

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί, σε κτίριο που ήταν υπό κατάληψη, στην συμβολή των οδών Κάνιγγος και Στουρνάρη, στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας και το κτίριο παραδόθηκε σε εκπροσώπους Δημοσίων Υπηρεσιών, όπου ανήκει.

Εντός του κτιρίου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, μπαλτάς, μαχαίρι, μεταλλικά κοντάρια, προστατευτικά κράνη, κινητό τηλέφωνο, συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και πολυεργαλεία τσέπης.

Από τα 7 άτομα που βρέθηκαν στο κτίριο (5 αλλοδαποί και 2 Έλληνες) συνελήφθησαν για παραβάσεις περί ναρκωτικών, περί όπλων κλπ., δύο Έλληνες, δύο Ιρανοί και ένας Ιρακινός, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα