Ομάδα οπαδών επιτέθηκε με πέτρες σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα

Επίθεση αγνώστων σε γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού με χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, στην οδό Εκφαντίσου στο Παγκράτι, τα ξημερώματα της Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίθεση αγνώστων σε γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού με χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, στην οδό Εκφαντίσου στο Παγκράτι, τα ξημερώματα της Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Αυτή την φορά το επεισόδιο δεν πήρε την ίδια έκταση με την προηγούμενη επίθεση που κατέληξε σε σύρραξη επί της Λ. Θησέως

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα με ομάδα περίπου 50 ατόμων που κινήθηκαν πεζή επί της Λ. Θησέως και πέταξαν πέτρες προς τον σύνδεσμο.

Αυτή την φορά το επεισόδιο δεν πήρε την ίδια έκταση με την προηγούμενη επίθεση που κατέληξε σε σύρραξη επί της Λ. Θησέως και όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέβηκαν από το σύνδεσμό τους τα 50 άτομα που επιτέθηκαν στον σύνδεσμο είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Στο σημείο κατέφθασε και αστυνομική δύναμη που δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού το περιστατικό έληξε εκεί και δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

SHARE:

24Media Network