Οριοθετήθηκε άμεσα η φωτιά στην Υπάτη Φθιώτιδας

Οριοθετήθηκε άμεσα η φωτιά στην Υπάτη Φθιώτιδας
Πυροσβέστης (φωτό αρχείου) Nick Paleologos / SOOC

Η φωτιά που οριοθετήθηκε άμεσα, ξέσπασε σε δασική έκταση, πολύ κοντά στο χωριό Σύκα Υπάτης και σχεδόν ταυτόχρονα από τέσσερις διαφορετικές εστίες - Παραμένει σε εξέλιξη, αλλά με καλύτερη εικόνα η φωτιά στην Σκύδρα.

Άμεσα οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες από τέσσερις διαφορετικές εστίες, σε δασική έκταση και πουρνάρια, στην περιοχή Συκά Υπάτης Φθώτιδας.

Η φωτιά είναι πολύ κοντά στο χωριό Σύκα, το οποίο ευτυχώς δεν κινδύνευσε και στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική.

Μάλιστα, ακριβώς λόγω της έντονης υποψίας για εμπρησμό στο σημείο μαζί με τις μεγάλες δυνάμεις που επιχειρούν, σπεύδει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για την διενέργεια έρευνας.

Επί τόπου παραμένουν και επιχειρούν μέχρι να θέσουν την φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, από αέρος 6 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη, αλλά με καλύτερη εικόνα πλέον, η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση και πουρνάρια, στην περιοχή Κρανιά του δήμου Σκύδρας στην Πέλλα.

Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στις περιοχές Κρανιά και Λιθάρια, χωρίς να κινδυνεύουν οικισμοί και κινείται προς δύσβατο έδαφος.

Επί τόπου παραμένουν και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version