Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Μέθανα

Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Μέθανα
Πυρκαγια σε δασική έκταση Eurokinissi

Η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στα Μέθανα από εμπρησμό από αμέλεια από μία 60χρονη κάτοικο που έκαιγε κλαδιά, πλέον έχει οριοθετηθεί και από την Πυροσβεστική εκτιμούν πως μέχρι το απόγευμα θα έχει τεθεί και υπό μερικό έλεγχο

Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει από χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Μεγάλο Ποτάμι Μεθάνων και από την Πυροσβεστική εκτιμούν πως μέχρι το απόγευμα θα έχει τεθεί και υπό μερικό έλεγχο.

Η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε από εμπρησμό από αμέλεια από μια 60χρονη γυναίκα η οποία έκαιγε κλαδιά και εξαιτίας των δυνατών ανέμων σύντομα η φωτιά επεκτάθηκε, πέρασε ανάμεσα από διάσπαρτα σπίτια στο Μεγάλο Ποτάμι και κινήθηκε ψηλά προς το βουνό, όπου όμως δεν μπορούσαν τα πεζοπόρα τμήματα να προσεγγίσουν λόγω της σαθρότητας των ηφαιστιογενών πετρωμάτων. Η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.

Στο σημείο κατά την διάρκεια της νύχτας ενισχύθηκαν κατά πολύ οι δυνάμεις που επιχειρούσαν όλη νύχτα και το πρωί πλέον δεν χρειάστηκε να ενισχυθούν εκ νέου με εναέρια μέσα. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα. Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα