Ούτε στο Τραμ λειτουργεί η τηλεματική – Καταγγελία από τον πρόεδρο των εργαζόμενων

Ούτε στο Τραμ λειτουργεί η τηλεματική – Καταγγελία από τον πρόεδρο των εργαζόμενων
Τραμ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο τραμ της Αθήνας αποκάλυψε ότι το μέσο δουλεύει... χειροκίνητα αφού η τηλεματική είναι εκτός λειτουργίας.

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο τραμ της Αθήνας Χρήστος Τσώλης.

Μεταξύ άλλων,ο κ. Τσώλης, μιλώντας στον Αnt1 υπογράμμισε πως “υφίσταται ζήτημα από το 2019. Η τηλεματική δεν λειτουργεί, δεν συνεργάζονται οι συρμοί με τα φανάρια. Το κέντρο ελέγχου δεν μπορεί να δει που βρίσκονται οι συρμοί.Οι οδηγοί λειτουργούν χειροκίνητα, εκεί που δεν υπάρχει φανάρι, οι επιβάτες πηδούν από το όχημα και οι κατευθύνσεις, τα «ψαλίδια» δηλαδή, αλλάζουν ανά πάσα στιγμή”.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι “τα παλιά οχήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το νέο σύστημα της τηλεματικής που εγκαταστάθηκε το 2019″ και υπογράμμισε ότι για όλα αυτά είχε ενημερωθεί ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής.

Τέλος τόνισε ότι έχει υποβληθεί μήνυση στην Εισαγγελία το 2021 και το μόνο που έχει γίνει έκτοτε, ήταν να κληθούν για κατάθεση.

Ο ανθρώπινος παράγοντας έρχεται μετά και συμβαίνει το μοιραίο. Αυτό είναι το πρόβλημα” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώλης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα