ΤΡΑΜ

Τραμ

Χειροπέδες σε νεαρούς που έβαλαν φωτιά σε συρμό του τραμ στη Βούλα

Οι νεαροί συλληφθέντες επέβαιναν σε συρμό του Τραμ με δρομολόγιο Σύνταγμα-Βούλα και κατά την άφιξη του συρμού στον τερματικό σταθμό, δύο εξ’ αυτών έσπασαν τρία ακυρωτικά μηχανήματα και έβαλαν φωτιά σε κάθισμα.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ - Πώς κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια της γραμμής του ΗΣΑΠ. Σταδιακή αποκατάσταση των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλει. Πού εντοπίζονται προβλήματα. Οι αλλαγές στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Προβλήματα στα δρομολόγια των Μέσα Μεταφοράς λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι το επιβατικό κοινό την Τρίτη (25/01) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από το πρωί. Η ενημέρωση για προαστιακό και τρένα.

Έργα για το μετρό

Έργα που θα δημιουργήσουν ένα νέο αύριο για τη χώρα

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον", γράφει στο NEWS 24/7 για τα νέα έργα που θα υλοποιηθούν εντός του 2022 και τη σημασία τους για την ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη.

Μετρό

Μετρό - Τραμ: Αναστέλλεται από την 1η Ιανουαρίου η επέκταση ωραρίου Παρασκευή και Σάββατο

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας, τίθεται σε αναστολή η επέκταση της λειτουργίας του Μετρό και του Τραμ κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Γραμμή Τραμ

Ξεκινά αύριο η λειτουργία της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου ξεκινά η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά. Περιλαμβάνει τη λειτουργία 11 νέων στάσεων και πλέον το δίκτυο Τραμ αποτελούν δυο νέες γραμμές. Πώς διαμορφώνεται η λειτουργία κατά την επέκταση του ωραρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Απεργία στο μετρό

Απεργία σήμερα: 24 ώρες χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ η Αθήνα

Ακινητοποιημένοι σήμερα οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων μετά το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ. Χωρίς δακτύλιο το κέντρο της Αθήνας.

Τραμ Αθήνας: Τον Σεπτέμβριο ξεκινά το δρομολόγιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας Πειραιάς-Βούλα

Τραμ Αθήνας: Τον Σεπτέμβριο ξεκινά το δρομολόγιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας Πειραιάς-Βούλα

Η επέκταση του Τραμ, περιλαμβάνει 5,4 χιλιόμετρα μονής γραμμής και 12 νέους σταθμούς που θα συνδέεουν τον Πειραιά με το υπόλοιπο δίκτυο Τραμ της πόλης.

Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μιτζάλης (Διευθύνων Σύμβουλος της Αβαξ), Νίκος Ταχιάος (Πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ), Γιώργος Καραγιάννης

Καραμανλής για μετρό Πειραιά: Καλοκαίρι του 2022 θα παραδοθούν στο κοινό οι 3 σταθμοί

Αυτοψία στο μετρό Πειραιά πραγματοποίησε ο Κώστας Καραμανλής. Μόνιμη έκθεση με αρχαιολογικά ευρήματα θα κοσμεί τον σταθμό "Δημοτικό Θέατρο". Σε 50 λεπτά η διαδρομή Πειραιάς-Αεροδρόμιο.

Απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα

Απεργία για τα εργασιακά: Ποιοι συμμετέχουν - Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε απεργιακούς ρυθμούς θα βρίσκεται η χώρα σήμερα λόγω της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ-ΕΚΑ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Χειρόφρενο τραβούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν - Χειρόφρενο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν - Χειρόφρενο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Στην απεργία καλούνται να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και το δημόσιο, ενώ μέχρι στιγμής, συμμετοχή έχουν ανακοινώσει τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες και τα πλοία, αλλά και η ΕΣΗΕΑ.

Έργα στον Πειραιά

Πώς προχωρούν τα μεγάλα έργα του Πειραιά: Μετρό, Τραμ και υποθαλάσσια Σαλαμίνας

Τι ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής για τα μεγάλα έργα του Πειραιά. "Το 2022 η διαδρομή Πειραιάς- αεροδρόμιο του Μετρό θα καλύπτεται σε 45 λεπτά", σημείωσε.

Τρένο του ΟΣΕ (φωτογραφία αρχείου)

Προωθείται νέα σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Σταθμού Λαρίσης

Τι περιλαμβάνει το φιλόδοξο εγχείρημα για τη σύνδεση Αγίων Αναργύρων - Σταθμού Λαρίσης. Προχωρά και το σχέδιο ενεργοποίησης της γραμμής Λιόσια - Ελευσίνα.