ΤΡΑΜ

Μετρό

Πρωτομαγιά 2023: 24ωρη απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ - Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ

Ακινητοποιημένα θα είναι την Δευτέρα το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ.

Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα: Σχέδιο 4 + 4 λύσεων από το Υποδομών - Τι περιλαμβάνει

Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα: Σχέδιο 4 + 4 λύσεων από το Υποδομών - Τι περιλαμβάνει

Τέσσερις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει, για άμεσα αποτελέσματα, και ακόμη τέσσερις για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα. Αναλυτικά τι περιλαμβάνει το σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Τραμ

Χειροπέδες σε νεαρούς που έβαλαν φωτιά σε συρμό του τραμ στη Βούλα

Οι νεαροί συλληφθέντες επέβαιναν σε συρμό του Τραμ με δρομολόγιο Σύνταγμα-Βούλα και κατά την άφιξη του συρμού στον τερματικό σταθμό, δύο εξ’ αυτών έσπασαν τρία ακυρωτικά μηχανήματα και έβαλαν φωτιά σε κάθισμα.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ - Πώς κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια της γραμμής του ΗΣΑΠ. Σταδιακή αποκατάσταση των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλει. Πού εντοπίζονται προβλήματα. Οι αλλαγές στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Προβλήματα στα δρομολόγια των Μέσα Μεταφοράς λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι το επιβατικό κοινό την Τρίτη (25/01) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από το πρωί. Η ενημέρωση για προαστιακό και τρένα.

Έργα για το μετρό

Έργα που θα δημιουργήσουν ένα νέο αύριο για τη χώρα

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον", γράφει στο NEWS 24/7 για τα νέα έργα που θα υλοποιηθούν εντός του 2022 και τη σημασία τους για την ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη.

Μετρό

Μετρό - Τραμ: Αναστέλλεται από την 1η Ιανουαρίου η επέκταση ωραρίου Παρασκευή και Σάββατο

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας, τίθεται σε αναστολή η επέκταση της λειτουργίας του Μετρό και του Τραμ κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Γραμμή Τραμ

Ξεκινά αύριο η λειτουργία της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου ξεκινά η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά. Περιλαμβάνει τη λειτουργία 11 νέων στάσεων και πλέον το δίκτυο Τραμ αποτελούν δυο νέες γραμμές. Πώς διαμορφώνεται η λειτουργία κατά την επέκταση του ωραρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Απεργία στο μετρό

Απεργία σήμερα: 24 ώρες χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ η Αθήνα

Ακινητοποιημένοι σήμερα οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων μετά το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ. Χωρίς δακτύλιο το κέντρο της Αθήνας.