Παλλαϊκό Συλλαλητήριο υπέρ της σκληρής διαπραγμάτευσης

Παλλαϊκό Συλλαλητήριο υπέρ της σκληρής διαπραγμάτευσης

Kάλεσμα σε παλλαϊκό συλλαλητήριο προς υποστήριξη της ελληνικής Κυβέρνησης. Μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου σε μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε και επικοινωνείται μέσω Facebook.

Πρόκειται για ένα κάλεσμα σε παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία μεταβεί στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευθεί το ελληνικό χρέος.

Η πρόσκληση γίνεται μέσω Facebook με ενδεικτική ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου -που θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις- και έχει ήδη χιλιάδες αποδέκτες.

Έχουν προσκληθεί 127.000 χρήστες του Facebook, εκ των οποίων οι 15.000 δηλώνουν πως θα παρευρεθούν, αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Οι διαχειριστές του Facebook event ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ αναφέρουν:

"Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην 'πολιτισμένη' Ευρώπη.

Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης"

SHARE:

24Media Network