Παναγοπούλου: “Έχω ακούσει πολλά που δεν έδιωξα τον Παπαγιάννη”

Παναγοπούλου: “Έχω ακούσει πολλά που δεν έδιωξα τον Παπαγιάννη”
Η Βάσια Παναγοπούλου Glomex

"Κατηγορούνται άνθρωποι του θεάτρου ότι εφόσον τα ήξεραν ήταν συνένοχοι. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του αλλιώς θα ζούσαμε σε ζούγκλα" είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και σχολίασε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στο θέατρο, ενώ μίλησε και για το περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο πριν από ένα χρόνο.

“Κανείς δεν έχει πει την λέξη πολιτισμός. Ακούμε εξαγγελίες για το πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο, η εστίαση, τι θα γίνει με τον τουρισμό αλλά δεν ακούμε ποτέ τίποτα για το θέατρο”, είπε η ηθοποιός.

“Αυτή η ιστορία που ήρθε με τις καταγγελίες επισκίασε τα πάντα”

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες που έχουν εμφανιστεί στο χώρο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό, η Βάσια Παναγοπούλου είπε χαρακτηριστικά :

Αυτή η ιστορία που ήρθε με τις καταγγελίες επισκίασε τα πάντα. Είναι σαν αυτός ο χώρος να έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα. Οι ηθοποιοί πασχίζουν να πάρουν επιδόματα που αντιστοιχούν στον Οκτώβριο και δεν μιλάει κανείς για αυτό”.

Η Βάσια Παναγοπούλου σχολίασε και το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο παρελθόν ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο «Χυτήριο» που διευθύνει η ίδια.

“Έχω ακούσει φριχτά πράγματα αυτόν τον καιρό, δηλαδή έχω ακούσει να κατηγορούνται οι άνθρωποι του θεάτρου ότι αφού τα ήξερες γιατί δεν έκανες τίποτα, άρα συνένοχος και εσύ. Πως το λες αυτό; Συνένοχος καθόλου εγώ. Δεν μπορεί ο καθένας μας το νόμο στα χέρια του αλλιώς είμαστε ζούγκλα.

Έχω ακούσει πολλά για το περιστατικό στο δικό μου θέατρο. Ότι δεν πήρα αμέσως θέση ή ότι έπρεπε να έχω διώξει τον ηθοποιό. Εγώ προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα σοβαρά και δίκαια. Το περιστατικό μου ειπώθηκε τηλεφωνικά, ρώτησα τους υπεύθυνους στο θέατρο γιατί απουσίαζα τι συνέβη και κανείς δεν μπορούσε να μου εξηγήσει. Υπήρξε μία μεγάλη ένταση.

Όταν κατέληξαν να έχουν και οι δύο δικηγόρους κατάφερα και έκανα μία συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να λήξει το θέμα. Όταν χρειάστηκε, πήρα την απόφαση και η παράσταση σταμάτησε”, δήλωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version