Πάνω από 20 συλλήψεις και κατασχέσεις 40.000 βεγγαλικών από τους έως τώρα ελέγχους

Πάνω από 20 συλλήψεις και κατασχέσεις 40.000 βεγγαλικών από τους έως τώρα ελέγχους

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι σε όλη την χώρα για τον εντοπισμό και την κατάσχεση βεγγαλικών και κροτίδων αλλά και την σύλληψη ατόμων που τα θέτουν προς πώληση

Εντατικοί είναι τις τελευταίες 15 ημέρες και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο τις ημέρες του Πάσχα, οι έλεγχοι σε όλη την χώρα, για τον εντοπισμό και την κατάσχεση βεγγαλικών και κροτίδων αλλά και την σύλληψη ατόμων που τα θέτουν προς πώληση.

Σύμφωνα και με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον σχετικό απολογιστικό πίνακα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., από τις 8 Απριλίου έως σήμερα, έχουν συλληφθεί 24 άτομα για κατοχή και διακίνηση βεγγαλικών και κροτίδων, έχουν πραγματοποιηθεί 12.964 έλεγχοι και έχουν εντοπισθεί και κατασχεθεί 40.548 βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και κροτίδες.

Συνελήφθη ένας 25χρονος στην Ελευσίνα για κατοχή περίπου 2.000 κροτίδων

Στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την παράνομη κατασκευή, διακίνηση και εμπορία κροτίδων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη χθες το πρωί στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας 25χρονος, για παράνομη κατοχή κροτίδων.

ADVERTISING

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί όπλων. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο στην οικία του στην Ελευσίνα και σε αποθήκη που διατηρούσε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 1.952 κροτίδες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network