Παντελής Καναράκης: 7 ιερείς τον μηνύουν για την φωτογράφισή του ως Ιησούς Χριστός

Παντελής Καναράκης: 7 ιερείς τον μηνύουν για την φωτογράφισή του ως Ιησούς Χριστός
Παντελής Καναράκης papadakispress

Επτά ιερείς προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον του Παντελή Καναράκη για τη φωτογράφισή του ως Ιησούς Χριστός. Ζητούν να αποσυρθεί το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού.

Για το περιοδικό “Κοίτα” φωτογραφήθηκε με ακάνθινο στεφάνι ως άλλος Ιησούς, ο Παντελής Καναράκης, ενώ στο πλαίσιο του κόνσεπτ ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε μαζί με τους συνεργάτες του, αναπαριστώντας τον Μυστικό Δείπνο.

Από τη μεριά τους 7 ιερείς προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον του κ. Παντελή Καναράκη ενώ ζήτησαν να αποσυρθεί το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού.

KOITA MAGAZINE

Τι αναφέρει η επιστολή των 7 Ιερέων:

“Μετά από μια δύσκολη διετία πανδημίας που δοκίμασε τα όρια της ανθρωπότητας, εν καιρώ ενός πολέμου με χιλιάδες θύματα μετά την εισβολή μιας Ορθοδόξου χώρας σε μια άλλη και ενώ διανύουμε τη Μεγάλη Σαρακοστή, με τους Χριστιανούς να νηστεύουν και σήμερα να ψάλλουν τους Α Χαιρετισμούς της Παναγίας, κάποιοι κακόβουλα και με σαφή ρατσιστικά σχέδια εις βάρος των Χριστιανών, επιλέγουν να εξευτελίσουν το όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με προκλητικές φωτογραφήσεις σε περιοδικά.

Με βαση το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη εναντίον του κου Παντελή Καναράκη και ζητούμε να αποσυρθεί το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα