Παπαθεοδώρου: Τα παιδιά του Άκη είναι στον ΣΥΡΙΖΑ

Παπαθεοδώρου: Τα παιδιά του Άκη είναι στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θοδωρής Παπαθεοδώρου σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Eurokinissi

Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκάθαρση τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Η έρευνα της Δικαιοσύνης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν χρειάζεται την γνώμη του ΚΙΝΑΛ για να προχωρήσει, υπογράμμισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή , ξεκαθαρίζοντας πως η σχετική τοποθέτηση του Κινήματος αφορούσε στην παραπομπή Παπαντωνίου σε μια επιτροπή όπου τα υπόλοιπα αδικήματα ήταν παραγεγραμμένα και άλλα έπρεπε να εξεταστούν από την δικαιοσύνη και πρόσθεσε πως εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για κάποιο στέλεχος, αυτές θα πρέπει να αποδοθούν.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις όσων καλούν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση Παπαντωνίου, ο κ. Παπαθεοδώρου τόνισε πως το ίδιο ερώτημα πρέπει να απευθύνεται και σε άλλους πρώην πρωθυπουργούς, “όπως ο Καραμανλής που οδήγησε την χώρα στο γκρεμό και δεν έχει μιλήσει”. “ο Σημίτης θα τοποθετηθεί όταν θέλει”, πρόσθεσε.

“Τα παιδιά του Άκη είναι στον ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον καταδικασθέντα πρώην υπουργό και από το 2007 ούτε και με τον Γιάννο Παπαντωνίο.

Σε σχέση με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου, ο κ. Παπαθεοδώρου μίλησε για κυβερνητικη παρακμη που συμπαρασύρει τη χώρα, με αποτέλεσμα να διασύρεται το κύρος της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα