Παράταση για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των δικύκλων

ΑΘΗΝΑ-ΕΝΤΟΝΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΕΝΤΟΝΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ανακούφιση σε αρκετούς κατόχους δικύκλων άνω των 50 κυβικών. Μέχρι τις 25 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία για έλεγχο ΚΤΕΟ των δικύκλων

Παρατείνεται έως και 25 Μαΐου η προθεσμία να προσέλθουν οι κάτοχοι των δικύκλων μοτοσικλετών για τεχνικό έλεγχο στα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Αττικής, μετά το συνωστισμό που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα ΚΤΕΟ της πρωτεύουσας.

Η παράταση που δόθηκε αφορά για τα δίκυκλα με άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/2001, τα δίκυκλα δηλαδή που κλήθηκαν για έλεγχο ΚΤΕΟ από 30/4/2012 έως και 30/4/2013.

Η απόφαση της περιφέρειας προβλέπει ότι τα δίκυκλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν στα Ι. ΚΤΕΟ της Αττικής χωρίς να θεωρούνται εκπρόθεσμα έως τις 25 Μαΐου 2013.

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της απόφασης τα παραπάνω δίκυκλα απαλλάσσονται και από το πρόστιμο της Τροχαίας αξίας 400 ευρώ.

Παράταση, επίσης, ανακοινώθηκε και για Ιωάννινα, Εύβοια, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Πελοπόννησο ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και για τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι θα ισχύει για το ΚΤΕΟ στα δίκυκλα

Πρόστιμο 400 ευρώ στους ιδιοκτήτες δικύκλων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

SHARE:

24Media Network