Παράταση της προθεσμίας συμμετοχής στη ρύθμιση των 100 δόσεων για χρέη προς την Εφορία ως τις 15 Ιούλη

Παράταση της προθεσμίας συμμετοχής στη ρύθμιση των 100 δόσεων για χρέη προς την Εφορία ως τις 15 Ιούλη

Η κυβέρνηση προχωρά στην κατάθεση της σχετικής τροπολογίας ανταποκρινόμενη στα δεκάδες αιτήματα πολιτών που κατέκλυσαν το Υπουργείο Οικονομικών τις τελευταίες ημέρες

Παρατείνεται ως τις 15 Ιουλίου 2015 ,η προθεσμία για την συμμετοχή στη ρύθμιση των 100 δόσεων, η οποία κανονικά έληγε σήμερα. Τη σχετική τροπολογία πρόκειται να καταθέσει η Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα».

Η κυβέρνηση προχωρά στην κατάθεση της σχετικής τροπολογίας ανταποκρινόμενη στα δεκάδες αιτήματα πολιτών που κατέκλυσαν το Υπουργείο Οικονομικών τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, με την τροπολογία αυτή το υπουργείο στοχεύει στη διευκόλυνσης της φορολογικής διοίκησης, στην οποία εκκρεμούν χιλιάδες υποθέσεις σε διάφορες φάσεις ελέγχου, έτσι ώστε να ενταχθούν στην ρύθμιση τουλάχιστον όσες υποθέσεις βρίσκονται στη τελική φάση. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών περίπου 750.000 φορολογούμενοι έχουν μπει στη ρύθμιση , ρυθμίζοντας ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 5,25 δισ. ευρώ.

SHARE:

24Media Network