Παρατείνονται χρονικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις στην Μάνδρα

Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία
Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία EUROKINISSI

Με νέα απόφαση της Τροχαίας παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μάνδρα και ειδικά στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών έως και την προπαραμονή των Χριστουγέννων

Για λόγους οδικής ασφάλειας, από την 1η έως και την 23η Δεκεμβρίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “CYCLON”) μέχρι τη χ/θ 30,000 (θέση ΚΙΑΦΑ), εδαφικής αρμοδιότητας Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Του περιορισμού εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθεισών ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας κατ/των μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός, δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Μάνδρα μετρά τις πληγές της: Αποζημίωση με την ολοκλήρωση της καταγραφής

SHARE: