Παρέλυσε η Λεωφ. Ποσειδώνος μετά από σύγκρουση Ι.Χ.

ΑΡΓΟΣ-Tροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στην Άργους-Ν. Κίου 
Απρόσεκτος οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του  από παράδρομο και συγκρούστηκε με το κόκκινο Yaris το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδός Άργους-Ν. Κίου.
Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Άργους.Κυριακή 9 Απριλίου 2017.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Tροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στην Άργους-Ν. Κίου Απρόσεκτος οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του από παράδρομο και συγκρούστηκε με το κόκκινο Yaris το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδός Άργους-Ν. Κίου. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Άργους.Κυριακή 9 Απριλίου 2017.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Μποτιλιαρισμένη η παραλιακή μετά από σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Σύγκρουση δύο Ι.Χ. σημειώθηκε πριν από λίγο επί της Λεωφ. Ποσειδώνος στο ύψος μεταξύ της Λεωφόρου Καλαμακίου και Λεωφόρου Αμφιθέας, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Από την σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει η τροχαία αλλά κι η πυροσβεστική για τον καθαρισμό του οδοστρώματος. Η μεσαία και η δεξιά λωρίδα παραμένουν κλειστέ με την κυκλοφορία να διεξάγεται σημειωτόν μέχρι την Λεωφ. Κηφισσού.

SHARE: