Παρέμβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 - Το ηχητικό που βγήκε στον "αέρα"

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  984
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 984 YOUTUBE

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου από άτομα του αναρχικού χώρου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Έπειτα από συνεννόηση με τη διεύθυνση ακούστηκε στον αέρα ηχογραφημένο αρχείο που αναφερόταν στις καταλήψεις, τους πρόσφυγες και τις συνθήκες εξαθλίωσής τους.

Παρέμβαση ομάδας ατόμων στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Συγκεκριμένα, μία ομάδα είκοσι περίπου ατόμων βρέθηκε στα γραφεία του σταθμού προκειμένου να παραδώσει ψήφισμα για το μεταναστευτικό ώστε να διαβαστεί στον "αέρα" του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από συνεννόηση με τη διεύθυνση και τους εργαζομένους του σταθμού, η ομάδα παρέδωσε το υλικό με το ψήφισμα, το οποίο διαβάστηκε για λίγα λεπτά στον "αέρα" του σταθμού. Η παρέμβαση είχε διάρκεια μισής ώρας, κατά την οποία έγινε αναφορά στις καταλήψεις, στους πρόσφυγες και στις συνθήκες εξαθλίωσής τους.

ADVERTISING

Στη συνέχεια έφτασαν στο σημείο στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και της ΕΛ.ΑΣ. που προχώρησαν σε 8 προσαγωγές. Οι 7 από τους προσαχθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ενώ η 8η αφέθηκε ελεύθερη.

Το ηχογραφημένο αρχείο που έπαιξε στον "αέρα" του ραδιοφωνικού σταθμού:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισβολή αντιεξουσιαστών στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84"

SHARE:

24Media Network