Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: Έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου, αλλά έγινε το θαύμα

Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: Έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου, αλλά έγινε το θαύμα
Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας

"Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τις προσευχές του και τους παρακαλώ να συνεχίσουν" δήλωσε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα στο Πάσχα ενώ έπαιζε με φίλους του στην αυλή του σπιτιού του στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ανακουφισμένος, αισιόδοξος και ευτυχής είναι ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, αφού είδε το παιδί του να βγαίνει από την Εντατική Μονάδα Θεραπείας και να κερδίζει την πρώτη της μεγάλη μάχη για τη ζωή.

“Η Αλεξία προχθές κατέβηκε στον θάλαμο και πλέον περιμένουμε. Είναι ευχάριστη αυτή η εξέλιξη, είναι μια χαραμάδα ελπίδας και φωτός σε αυτό το κακό που μας συνέβη. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τις προσευχές του και τους παρακαλώ να συνεχίσουν”, είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Λουκάς.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ούτε και ο ίδιος δε γνωρίζει από πού αντλεί δύναμη για να στέκεται όρθιος και να βρίσκεται στο πλευρό της κορούλας του, ενώ τα μάτια του γέμισαν δάκρυα όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο και πλέον μπορεί να μιλάει, να αγγίζει και να φιλά το κοριτσάκι τους.

«Σαν άνθρωπος κι εγώ κάποιες στιγμές έχασα την πίστη του, ρώτησα τον Θεό γιατί να συμβαίνει σ’ εμένα αυτό, όμως το θαύμα έγινε κι είμαι ευγνώμων», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ημέρα του Πάσχα που η Αλεξία δέχθηκε την αδέσποτη σφαίρα, είπε πως αμέσως κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση. Όταν όμως μεταφέρθηκε στο Παίδων, οι γιατροί, όπως είπε, ήταν άψογοι, κατέβαλαν αγώνα για να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή και ήταν πάντα δίπλα τους.

Τώρα τους περιμένει ένας ακόμα αγώνας, αυτός της αποθεραπείας και της αποκατάστασης που σύμφωνα με τους γιατρούς θα είναι μακρύς και θα χρειαστεί υπομονή κι επιμονή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα