Πατέρας και γιος απεγκλωβίστηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Νέο Φάληρο

Πατέρας και γιος απεγκλωβίστηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Νέο Φάληρο
Πυροσβεστική (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Οι δύο άντρες περίπου 60 και 40 ετών αντίστοιχα απεγκλωβίστηκαν από το πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματός τους-Ο ένας είχε αναπνευστικά προβλήματα και ο δεύτερος εγκαύματα στα χέρια

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα το απόγευμα ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Παύλου Νιρβάνα στο Νέο Φάληρο.

Η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα και οι δύο άντρες που έμεναν μαζί στο διαμέρισμα, πατέρα και γιος, ηλικίας περίπου 60 και 40 ετών αντίστοιχα έσπευσαν στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος αναμένοντας βοήθεια.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο τους απεγκλώβισαν με σκάλα. Οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ο ένας γιατί είχε υποστεί αναπνευστικά προβλήματα και ο δεύτερος είχε υποστεί αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα στα χέρια.

Την φωτιά την περιόρισαν και την έθεσαν τελικά υπό έλεγχο λίγο αργότερα οι 12 άντρες της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν στο σημείο μαζί 4 οχήματα. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα