Πατέρας Κάρολαϊν: “Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας” – Η απάντηση του Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή

Πατέρας Κάρολαϊν: “Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας” – Η απάντηση του Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή
Η κόρη της Καρολάιν Eurokinissi

Διατεθειμένος να "σβήσει" οτιδήποτε σχετίζεται με τον πατέρα της μικρής Λυδίας και δολοφόνο της μητέρας της, εμφανίζεται ο πατέρας της Κάρολαϊν. Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τις φυλακές, μέσω του δικηγόρου του.

Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο βρετανικός Τύπος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις στο ειδεχθές αυτό έγκλημα, πόσω μάλλον λόγω της καταγωγής της 20χρονης.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, που έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, έχουν εστιάσει στην -όσο το δυνατόν πιο ομαλή- ανατροφή του παιδιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική Daily Mail, ο πατέρας της Κάρολαϊν εξομολογήθηκε τον μεγαλύτερο φόβο του και αυτός, όπως είπε, είναι η στιγμή που θα αναγκαστεί να πει στην εγγονή του ποιος σκότωσε τη μητέρα της. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “τρέμει αυτή την ημέρα, γιατί θα πρέπει να της απαντήσει”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί ποτέ με το δολοφόνο της μητέρας της, ενώ τόνισε ότι θα διασφαλίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί ποτέ την κόρη του.

Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 11,5 χρόνια, ο κ. Κράουτς με πικρία δήλωσε ότι “αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη του”.

Τέλος, έκανε αναφορά και στους γονείς του 34χρονου πιλότου, εκφράζοντας την άρνησή του να τους δει, αφού όπως εξομολογήθηκε, δεν δύναται να ελέγξει το μίσος του για το γιο τους, αλλά και την πεποίθηση των ίδιων ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι αθώος.

“Δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη Λυδία” απαντά ο Αναγνωστόπουλος

Στην παραπάνω συνέντευξη του πατέρα της Κάρολαϊν απάντησε μέσω του δικηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία.

“Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δε θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του κ. Κράουτς για τα οικονομικά του ζευγαριού και τις κατηγορίες εναντίον του 34χρονου πιλότου ότι “άρπαζε τα χρήματα” που έστελναν στην Κάρολαϊν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά: “Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα