Πατέρας Τοπαλούδη: “Δώσαμε λουλούδια στην εισαγγελέα, αυτό θα έκανε και η Ελένη”

Πατέρας Τοπαλούδη: “Δώσαμε λουλούδια στην εισαγγελέα, αυτό θα έκανε και η Ελένη”
Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδης, Γιάννης, μίλησε στο OPEN

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως όποια απόφαση και αν βγει δεν θα αναπληρώσει το κενό που έχει αφήσει ο χαμός της κόρης του.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μετά την αγόρευση της εισαγγελέως στη διάρκεια της δικής για τη τη δολοφονία της κόρης του, Ελένη Τοπαλούδη, μιλώντας στο OPEN υποστήριξε όπως όποια και αν είναι η ποινή που επιβληθεί δεν θα υπάρξει δικαίωση και δεν θα καλύψει το κενό που άφησε ο χαμός της κόρης του. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Έχω πει δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της Ελένης μέσα μας. Απλά οι χιλιάδες ανθρώπων που είναι δίπλα μας καλύπτουν ένα μέρος απ’ αυτό το κενό που έχει πλέον η οικογένεια μας που από 4μελης έγινε 3μελής. Είναι συμπαράσταση πολλών ανθρώπων και θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω. Και χιλιάδες άνθρωποι που θα ήθελαν να πουν και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους αλλά δεν μπορούν να το κάνουν”.

Για την κίνηση να χαρίσουν λουλούδια από τον κήπο τους στην εισαγγελέα:
“Ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, μια κίνηση που ίσως κατά βάθος να αντιπροσώπευε την ίδια την Ελένη αν ήταν παρούσα η ίδια, που είναι βέβαια ψυχικά στην αίθουσα μαζί μας. Μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε”.

Για το αν ήταν η πιο συγκινησιακή ημέρα στο δικαστήριο:
“Συγκινησιακή είναι η ατμόσφαιρα όλες αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να πω τη μία ή την άλλη. Την Τετάρτη ίσως κάπως περισσότερο γιατί ειπώθηκαν κάποιες λέξεις από την κ. εισαγγελέα προς εμένα και τη σύζυγο μου για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε προς εμένα και την οικογένεια μου”.

Για την αίσθηση που δόθηκε πως η εισαγγελέας λειτούργησε και ως μάνα:
“Το είπε και η ίδια κάποια στιγμή της αγόρευσης της πως από την πρώτη στιγμή παρακολουθούσε την υπόθεση της, πριν καν αναλάβει εισαγγελέας της έδρας. Ήταν από την πρώτη στιγμή σαν να ζούσε αυτό το δράμα μαζί με εμάς”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα