Πάτρα: Αμετανόητοι νεαροί διοργάνωσαν ξανά κορονοπάρτι, αυτή την φορά με 98 άτομα

Πάτρα: Αμετανόητοι νεαροί διοργάνωσαν ξανά κορονοπάρτι, αυτή την φορά με 98 άτομα
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Έφοδος της Ελληνικής Αστυνομίας σε πάρτι με 98 καλσμένους στην περιοχή του Μιντιλογλίου, στην Πάτρα.  Συλλήψεις και πολλά πρόστιμα.

Σε τέσσερις συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων προχώρησε στη 1 περίπου τα ξημερώματα η αστυνομία για τη διοργάνωση πάρτι στην περιοχή του Μιντιλογλίου, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σε έλεγχο που ενήργησαν, τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, σε προάστιο της Πάτρας, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού (covid -19).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν, στους τέσσερις άνδρες και σε έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 θαμώνες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας διοργανωτής που αναζητείται, είχαν συλληφθεί στις 8 Μαρτίου για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα