Πάτρα: Έμποροι σε απόγνωση “παραδίδουν” τα κλειδιά – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Πάτρα: Έμποροι σε απόγνωση “παραδίδουν” τα κλειδιά – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα Eurokinissi

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ανοίξουν οι επιχειρήσεις τους, οι έμποροι προχωρούν στην "παράδοση" των κλειδιών από τα μαγαζιά τους πραγματοποιώντας κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση βρίσκεται ο κόσμος του λιανεμπορίου στην Πάτρα, με τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων να πιέζουν προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή την κυβέρνηση να ανακοινώσει την άρση της απόφασης με την οποία αυτά παραμένουν κλειστά, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την COVID-19.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ανοίξουν οι επιχειρήσεις τους, οι έμποροι προχωρούν σήμερα στις 10.00 το πρωί στην «παράδοση» των κλειδιών από τα μαγαζιά τους πραγματοποιώντας κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου.

Στόχος να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή, ό,τι είναι δυνατόν να σωθεί, από τα έσοδα των εορτών, τα οποία για πολλές από τις επιχειρήσεις υπό κανονικές συνθήκες ισοδυναμούν με το 60% του ετήσιου τζίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η σημερινή κινητοποίηση είναι μόνο η αρχή, καθώς εάν εμείνει η κυβέρνηση στην απόφαση για κλειστό λιανεμπόριο, τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η λήψη απόφασης για ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις από τους εμπόρους σε επίπεδο περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου καιΙονίων Νήσων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα