Πάτρα: Έρχονται κλήσεις υπόπτων για κατάθεση – Στην Εισαγγελία τα νέα στοιχεία για Ίριδα και Μαλένα

Πάτρα: Έρχονται κλήσεις υπόπτων για κατάθεση – Στην Εισαγγελία τα νέα στοιχεία για Ίριδα και Μαλένα
H Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην ανακρίτρια INTIME

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν αποκλείεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να καλέσουν πρόσωπα για καταθέσεις σχετικά με αξιόποινες πράξεις. Κλήση για ανωμοτί κατάθεση και στη Πισπιρίγκου για τα άλλα δύο παιδιά.

Το αποδεικτικό υλικό που συνέλεξε η αστυνομία γύρω από τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη- Ρούλας Πισπιρίγκου, Ίριδας και Μαλένας, αναμένεται να αποτιμήσουν άμεσα οι εισαγγελικές αρχές, καθώς ήδη έχουν στην κατοχή τους το αποτέλεσμα των τελευταίων ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου που έχουν την εποπτεία της έρευνας, έχουν στα χέρια τους το σύνολο της δικογραφίας που έχει συγκεντρωθεί μετά τις ενέργειες της Ασφαλείας Αττικής.

Τα νέα ιατροδικαστικά πορίσματα και οι τελευταίες καταθέσεις που ελήφθησαν μέχρι και αυτήν την εβδομάδα, διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, η οποία και θα αποφανθεί αν αποτελούν επαρκείς ενδείξεις για τη συνέχιση των ερευνών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί δεν αποκλείεται μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να έχουν καταλήξει σε μία απόφαση ως προς το αν θα σταλούν κλήσεις προκειμένου συγκεκριμένα πρόσωπα να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου για αξιόποινες πράξεις που σχετίζονται με τους θανάτους των δύο παιδιών. Όπως όλα δείχνουν, κλήση για ανωμοτί κατάθεση φαίνεται πως θα σταλεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού η νέα έκθεση που συντάχθηκε βάση των συλλεχθέντων στοιχείων, δεν δείχνει παθολογικά αίτια αλλά ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια, οι εισαγγελείς Πρωτοδικών θα εξετάσουν τα σύνολο του αποδεικτικού υλικού και θα αποφανθούν αν θα ασκηθούν διώξεις και για αυτή την υπόθεση, οδηγώντας τη σε τακτικό ανακριτή, όπως και στην περίπτωση της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα