Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 5 μηνών βρέφους – Τι είδε ο ιατροδικαστής

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 5 μηνών βρέφους
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 5 μηνών βρέφους PIXABAY

Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν τα αίτια του θανάτου του μωρού, το οποίο βρήκε νεκρό η μητέρα του δίπλα της, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδερφάκι του.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του πέντε μηνών βρέφους, που το βρήκε δίπλα της νεκρό η μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, το βρέφος δεν φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, για αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου.

ADVERTISING

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε το πρωί της Κυριακής αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή όπως είπε, είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες και αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε που να το αφήσει.

Μάλιστα, από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες, ώστε να μην παραμένει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγωδία στην Πάτρα: Η κατάθεση της μητέρας που έχασε το πεντάμηνο μωρό της

Πάτρα: Νεκρό βρέφος 3 μηνών - Το είχε μαζί η μητέρα όσο φυλούσε νοσηλευόμενο παιδί της

SHARE:

24Media Network