Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι συνεντεύξεις της μητέρας των τριών κοριτσιών

Οι γονείς των τριών κοριτσιών
INTIME NEWS

Να αντλήσουν στοιχεία από τις συνεντεύξεις που είχε δώσει η μητέρα των τριών κοριτσιών, προσπαθούν οι Αρχές.

Τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει το προηγούμενο διάστημα η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ερευνούν συστηματικά οι Αρχές, για τις συνθήκες θανάτου τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στις συνεντεύξεις αυτές -μεταξύ των οποίων και στην Αγγελική Νικολούλη- η μητέρα, όταν ρωτήθηκε αν είχε βρεθεί σε διάσταση με τον σύζυγό της, είχε υποστηρίξει ότι είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες.

ADVERTISING

Εκείνες τις ημέρες σημειώθηκε ο θάνατος της Ίριδας, του επτά μηνών παιδιού της οικογένειας, ενώ στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, τότε εισήχθη στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Επιπλέον, από άλλη συνέντευξη της μητέρας προκύπτει ακόμη ένα γεγονός, ότι είχε ρωτήσει τους γιατρούς του Καραμανδάνειου αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους, καθώς φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής από Ρομά που πιθανόν να υπήρχαν στο χώρο.

Ωστόσο, οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στην πτέρυγα που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου πρόκειται να καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε, αλλά και τα σημειώματα που έχουν κρατήσει από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάτρα
SHARE:

24Media Network