Πειραιάς: Νεαρή γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια

Πειραιάς: Νεαρή γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια
Η καφετέρια στον Πειραιά όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας Eurokinissi

Η 24χρονη καθόταν μέσα σε καφετέρια μαζί τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη της καφετέριας - Άρπαξε το πιστόλι που κατείχε παράνομα ο σύντροφός της από το τσαντάκι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στα Επείγοντα του Τζάνειου Νοσοκομείου μία 24χρονη Ελληνίδα, ύστερα από πυροβολισμό στο κεφάλι, μετά από περιστατικό που εκτυλίχθηκε εντός καφετέριας, επί της οδού Μαυρομιχάλη 22, στον Πειραιά.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοτραυματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη καθόταν μέσα στην καφετέρια μαζί με τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Ξαφνικά, άρπαξε το πιστόλι που κατείχε παράνομα ο σύντροφός της από το τσαντάκι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Στην προσπάθεια να την αποτρέψει μάλιστα ο σύντροφός της, η ίδια σφαίρα που προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι της κοπέλας, καρφώθηκε στον ώμο του.

Ο συγκεκριμένος άντρας έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ βρίσκονται και αστυνομικοί στο νοσοκομείο για την φρούρησή του. Έρευνα και προανάκριση για να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα