Πειραιάς: Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα για τον πνιγμό του 36χρονου- Μαρτυρία μέσα από το πλοίο

Πειραιάς: Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα για τον πνιγμό του 36χρονου- Μαρτυρία μέσα από το πλοίο
Πλοιο Blue Horizon INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στελέχη του πληρώματος του πλοίου έσπρωξαν δύο φορές τον άτυχο 36χρονο από το καταπέλτη όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου,συνελήφθησαν από τις Αρχές. H μαρτυρία επιβάτη στο NEWS 24/7

Εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος, έδωσε η εισαγγελία Πειραιά για το συμβάν στον Πειραιά, όπου ένας 36 χρόνος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Blue Horizon”, που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ήταν πάνω στον καταπέλτη του πλοίου όταν μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν, δύο φορές μάλιστα, ρίχνοντας τον στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο.

Βίντεο-Προσοχή σκληρές εικόνες

Επιβάτης: Κάποιοι είδαν έναν άνθρωπο να επιπλέει

Τα περιστατικά που ακολούθησαν το τραγικό συμβάν περιγράφει στο News 24/7 επιβάτης του Blue Horizon, ο οποίος, όπως και όλοι, μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο πλοίο που είναι δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά.

“Το πλοίο έφυγε με ένα τέταρτο καθυστέρηση. Ήμασταν περίπου μία ώρα εν πλω όταν στην αρχή φώναξαν τρία άτομα στην ρεσεψιον και στη συνέχεια το πλοίο έμεινε στάσιμο”, αναφέρει ο επιβάτης. “Έπειτα ανακοίνωσαν ότι γυρνάμε πίσω με απόφαση λιμεναρχείου και φτάσαμε στον Πειραιά, γύρω στις 22:30″.

“Στη συνέχεια μαθεύτηκε το τι έγινε, κάποιοι είδαν τον άνθρωπο να επιπλέει στη θάλασσα. Ένας επιβάτης μού είπε ότι κάποιος τον έσπρωξε. Γενικά ακούστηκε από πολλούς ότι είδαν το περιστατικό. Αυτή τη στιγμή έχει μπει αστυνομία μέσα και φωνάζει όποιον έχει δει κάτι να προσέλθει στη ρεσεψιόν. Το πλοίο ακόμη δεν έχει φύγει”.

Βαρβιτσιώτης: Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες

Την θλίψη του για το περιστατικό εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι ενέργειες για την απόδοση ευθυνών.

Η ανακοίνωση της Attica Group

Από την πλευρά της, η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα