Περιστέρι: Θρίλερ με τη δολοφονία της 17χρονης – Τι ψάχνουν οι άρχες

Περιστέρι: Θρίλερ με τη δολοφονία της 17χρονης – Τι ψάχνουν οι άρχες
Το σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα της 17χρονης. ΙΝΤΙΜΕ

Το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής στο άψυχο σώμα τη 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Ακόμα δεν εχει εντοπιστεί ο σύντροφός της.

Συνεχίζονται οι έρευνες τις αστυνομίας μετά τον εντοπισμό 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Την κοπέλα βρήκαν η μητέρα της και η αδερφή της τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα όπου διαμένει η οικογένεια επι της οδού Αραχώβης 48.

Το θύμα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που υποδεικνύει ότι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό. Από την αυτοψία υπάρχει η εκτίμηση ότι ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της κάλεσε τις Αρχές. Πληροφορίες που αναφέρουν οτι ήταν ημίγυμνη δεν ευσταθούν, η κοπέλα φορούσε τα ρούχα της.

Από την Αστυνομία γίνεται εκτεταμένη έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας και να ταυτοποιηθεί ο δράστης, ενώ αναζητείται ο σύντροφος της ανήλικης, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί,  και καλούνται προς εξέταση στην Ασφάλεια άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος.

Απο τη νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να εξακριβωθεί οτι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου της νεαρής γυναίκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα