Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος
Ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος NDP Photo Agency

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα του Πάσχα, σε ηλικία 89 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος σε ηλικία 89 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο συνάδελφός του Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους. Η φωτογραφία από το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιέρωμα στον Μπάμπη μας”.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος είχε γεννηθεί το 1931 στην Αθήνα και σε ηλικία 29 ετών, είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου, περνώντας στην συνέχεια στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Κατά τη δεκαετία του ’70 και του ’80 είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως: “Η γειτονιά του Τσέχωφ”, “Η πινακοθήκη των ηλιθίων”, “Υπηρέτης δυο αφεντάδων”, “Φον Δημητράκης” και “Χάρβεϊ”.

Μεταξύ άλλων είχε εμφανιστεί στις δημοφιλείς σειρές “Singles”, “Είσαι το ταίρι μου”, “Παππούδες εν δράσει”, “Το δις εξαμαρτείν” και “Το μινόρε της Αυγής”, ενώ είχε παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως “Έτερος Εγώ”, “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”, “Ο βασιλιάς”, “Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο” και “Τρεις εποχές”. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν στη σειρά “Ταμάμ”.

Ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος και η Ελένη Γκασούκα NDP Photo Agency

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα