Πέθανε το 6χρονο αγοράκι που τυλίχθηκε με το λουρί του σκύλου

Πέθανε το 6χρονο αγοράκι που τυλίχθηκε με το λουρί του σκύλου
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Η μητέρα του βρισκόταν στην κουζίνα και όταν πήγε κάποια στιγμή στο δωμάτιο του παιδιού που έπαιζε με τα παιχνίδια του, τον βρήκε στο κρεβατάκι του με ένα λουράκι σκύλου περασμένο στο λαιμό και την άλλη άκρη περασμένη σε ένα καρφί στον τοίχο-Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Κατέληξε δυστυχώς το 6χρονο αγοράκι από την Ρουμανία, που νοσηλευόταν διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες, περίπου στις 4 το απόγευμα και ενώ η μητέρα του παιδιού βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα που ζει η οικογένεια στο Π. Φάληρο και ήταν στη κουζίνα και μαγείρευε. Το αγοράκι βρισκόταν στο δωμάτιό του και έπαιζε με τα παιχνίδια του.

Ξαφνικά, πήγε η γυναίκα μέσα στο δωμάτιο του παιδιού της και το βρήκε αναίσθητο στο κρεβάτι με περασμένο στο λαιμό ένα λουράκι σκύλου και την άλλη άκρη του σε ένα καρφί στον τοίχο.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια. Αμέσως ένας γείτονας κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και ένας άλλος μπήκε μέσα και προσπάθησε να κάνει μαλάξεις στο στήθος του παιδιού που δεν έδειχνε να αναπνέει.

Μόλις έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, έκαναν ανάνηψη στο παιδί μέσα στο ασθενοφόρο και το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Στο μεταξύ ενημερώθηκε και ο πατέρας που έφυγε από την δουλειά του και έτρεξε στο σπίτι, επίσης σε κατάσταση σοκ, ενώ από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται να πρόκειται όντως για κάποιο τραγικό ατύχημα που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του 6χρονου αγοριού, για το οποίο οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως σήμερα κατέληξε. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα