Πέτρος Γαιτάνος: Καλά κάνει η Χρυσή Αυγή

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΕUROKINISSI)
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΕUROKINISSI) EUROKINISSI

"Μ'αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής". Αυτό δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Π. Γαϊτάνος, ο οποίος αποκάλυψε ότι θέλει να σπάσει cd, στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε (Vid)

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του γνωστού καλλιτέχνη Πέτρου Γαϊτάνου, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στη δράση της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV, εξέφρασε τη λύπη του για το επίπεδο των νεοελλήνων και σημείωσε ότι δεν αντέχει την ψευτοευγένεια, που επιβάλλουν τα ΜΜΕ.

ADVERTISING

"Έχουμε πνιγεί μέσα στην ευγένεια", είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας ότι του αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής και πολλές φορές θα ήθελε ο ίδιος να κάνει αυτό που κάνουν τα μέλη της.

Ο Π. Γαϊτάνος, πέρα από την υποστήριξη του στη δράση του συγκεκριμένου κόμματος, μίλησε και για την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι cd μουσικής πωλούνται στο δρόμο από μαύρους και οι αστυνομικοί κοιτούν χωρίς να κάνουν τίποτα.

"Ξέρετε πόσες φορές μου έρχεται να σπάσω στο κεφάλι των μαύρων τα cd, που πουλάνε;" αναρωτήθηκε και κατέληξε λέγοντας ότι προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Π. Γαϊτάνος μιλά για τη Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network