Πέτρος Τατσόπουλος: Επιτυχημένη η επέμβαση μετά τη διάγνωση για ανεύρυσμα

Πέτρος Τατσόπουλος: Επιτυχημένη η επέμβαση μετά τη διάγνωση για ανεύρυσμα
Ο Πέτρος Τατσόπουλος σε εκδήλωση Eurokinissi

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασαν για την πορεία της υγείας του συγγραφέα και πρώην βουλευτή οι θεράποντες ιατροί.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης η επέμβαση στον συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος νωρίτερα την ίδια μέρα διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου

“Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος  αφίχθη με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε  στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15. Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση”.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τατσόπουλος ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής “Εκτός Γραμμής” στον Alpha, το πρωί της Τρίτης, ένιωσε οξύ πόνο στο στήθος, έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο. Η εκπομπή διακόπηκε για μερικά λεπτά και ο πρώην βουλευτής διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Εκεί διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα, διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα