ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος: Η εξομολόγηση για τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ίδρυμα

Κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ίδρυμα. Τα "κενά" στις κλειστές δομές και όσα είπε για την "Κιβωτό του Κόσμου".

Πέτρος Τατσόπουλος

Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη συνέντευξή του μετά την περιπέτεια υγείας του

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής μίλησε για τις δραματικές στιγμές που έζησε και το πώς βίωσε το συμβάν, που τον έφερε κοντά στον θάνατο.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει στο πρώτο του άρθρο μετά το χειρουργείο - "Ποτέ δεν είναι αργά, μέχρι την ώρα που είναι"

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την κατάρρευσή του on air σε τηλεοπτική εκπομπή, την διάγνωση περί ανευρύσματος και την πολύωρη επέμβαση στην καρδιά, περιγράφει ο πρώην βουλευτής στο πρώτο του άρθρο μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Ο Πέτρος Τατσόπουλος που βγήκε κερδισμένος από την μάχη με τη υγεία του, που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ευχαρίστησε τους γιατρούς "που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση".

Πέτρος Τατσόπουλος

Καλά νέα για τον Π. Τατσόπουλο - Την Πέμπτη επιστρέφει στο σπίτι του

Καλά νέα για την πορεία της υγείας του Τατσόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο από την 1η Οκτωβρίου. Η ανάρτηση του φίλου του για το πότε επιστρέφει στην οικία του.

Κ. Τσιούφης: Στην περίπτωση Τατσόπουλου όλος ο μηχανισμός δούλεψε άψογα

Κ. Τσιούφης: Στην περίπτωση Τατσόπουλου όλος ο μηχανισμός δούλεψε άψογα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ανεύρυσμα αορτής και την ενδεχόμενη ρήξη του μέσα από τη ματιά του ειδικού. Ο καθηγητής καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διακεκριμένος καρδιολόγος Κωνσταντίνος Τσούφης μιλά στο News 24/7 για τη φύση της πάθησης, τα προληπτικά μέτρα και την περίπτωση Τατσόπουλου.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει ο γιατρός που τον χειρούργησε - "Ή τώρα ή τελειώνει"

Οι δραματικές στιγμές μετά την άφιξη του πρώην βουλευτή στο Ιπποκράτειο με ανεύρυσμα, δια στόματος του γιατρού που τον χειρούργησε, Δημήτρη Λυμπεριάδη, διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος: Θετικά σημάδια για την υγεία του - Κρίσιμο το τρίτο 24ωρο

Η επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής του 59χρονου συγγραφέα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης, έχοντας μόνο μάσκα οξυγόνου.

Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος: Τον "ανοίξαμε" πριν τη νάρκωση - Η συγκλονιστική περιγραφή του γιατρού που τον χειρούργησε

Ο άνθρωπος που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και που τον έσωσε από το θάνατο περιέγραψε το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας του. "Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό, ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας", ανέφερε.

Πέτρος Τατσόπουλος: Πώς τον έσωσε ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Λύρας

Πέτρος Τατσόπουλος: Πώς τον έσωσε ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Λύρας

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή με τον πρώην βουλευτή για άλλο θέμα. "Του εύχομαι να πιστέψει στον Θεό" δήλωσε