Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει ο γιατρός που τον χειρούργησε - "Ή τώρα ή τελειώνει"

Ο Πέτρος Τατσόπουλος
Ο Πέτρος Τατσόπουλος EUROKINISSI

Οι δραματικές στιγμές μετά την άφιξη του πρώην βουλευτή στο Ιπποκράτειο με ανεύρυσμα, δια στόματος του γιατρού που τον χειρούργησε, Δημήτρη Λυμπεριάδη, διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Τις δραματικές στιγμές λίγο πριν από την κρίσιμη επέμβαση στον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο περιέγραψε ο γιατρός που τον εγχείρησε, ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Δημήτρης Λυμπεριάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γιατρός είπε "Έφτασε στους καρδιολόγους, γιατί στην αρχή νομίζανε ότι είχε έμφραγμα, και τον πήγαν τρέχοντας στο αιμοδυναμικό. Οι καρδιολόγοι μόλις τον έβαλαν στο τραπέζι, ο κ. Τατσόπουλος άρχισε να έχει δύσπνοια έντονη και με το που ξεκίνησαν και έβαλαν την πρώτη έγχυση φαρμάκου για να κάνουν στεφανιογραφία κατάλαβαν πως κάτι άλλο συμβαίνει και χτυπήσαν σε εμάς».

Και πρόσθεσε: "Δεν ήξερα εγώ ότι ήταν ο κ. Τατσόπουλος, όταν είδα την κατάσταση είπα τρέξτε τον επάνω (σ.σ.: στο χειρουργείο), αλλιώς τελειώνει. Μου είπαν να κάνουμε και άλλες εξετάσεις, να κάνει αξονική. Τους είπα "ή τώρα επάνω ή τελειώνει"»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πέτρος Τατσόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Πέτρος Τατσόπουλος: Τον "ανοίξαμε" πριν τη νάρκωση - Η συγκλονιστική περιγραφή του γιατρού που τον χειρούργησε

SHARE:

24Media Network