Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης
Ο Πέτρος Τατσόπουλος ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, αφού πλέον βρίσκεται σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας και όχι στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

Εξήλθε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Πέτρος Τατσόπουλος και νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Προστίθεται ότι συνεχίζει να παρακολουθείται επισταμένως και βαίνει βελτιούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1η Οκτωβρίου για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής.

Τον “ανοίξαμε” πριν τη νάρκωση

Ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και που τον έσωσε από το θάνατο, Δημήτρης Λυμπεριάδης, περιέγραψε το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση υγείας του.

“Συνήθως, αυτά τα περιστατικά πεθαίνουν, δεν τα προλαβαίνεις”, υποστήριξε ο Δ. Λυμπεριάδης.

Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές που ο πρώην βουλευτής έφτασε στο νοσοκομείο, ανέφερε: “είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά”.

Όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε από το στούντιο στο νοσοκομείο “είχε σχεδόν μηδέν πίεση” συνέχισε ο γιατρός. “Τρέχοντας τον πήγα το χειρουργείο. Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό, ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα