Πέτρος Τατσόπουλος: Καλά νέα για την υγεία του – Υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου

Πέτρος Τατσόπουλος: Καλά νέα για την υγεία του – Υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου
Ο Πέτρος Τατσόπουλος. Eurokinissi

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Σταθερός στην μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Συγκεκριμένα η σημερινή ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής :

* Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.

* Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

Στο μεταξύ συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του γιατρού που τον χειρούργησε.

Μιλώντας για τις πρώτες στιγμές που ο πρώην βουλευτής έφτασε στο νοσοκομείο, ανέφερε: “είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά”.

Όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε από το στούντιο στο νοσοκομείο “είχε σχεδόν μηδέν πίεση” συνέχισε ο γιατρός. “Τρέχοντας τον πήγα το χειρουργείο. Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό, ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα