Πήρε το αυτοκίνητο και έκανε βουτιά σε γκρεμό 200 μέτρων

Πήρε το αυτοκίνητο και έκανε βουτιά σε γκρεμό 200 μέτρων

Μια 42χρονη σκοτώθηκε τη νύχτα ενώ οδηγούσε στην 27η χ/θ της ΕΟ Ιτέας – Αντιρρίου

Με τραγικό τρόπο μια 42χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της τη νύχτα οδηγώντας το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 230 μέτρων, κοντά στην Ιτέα.

Τα πρώτα στοιχεία, όπως μεταδίδει το Lamiareport, δείχνουν αυτοκτονία καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι της οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου στο οποίο έγραφε ότι βάζει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ψαρά της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα είδε αυτοκίνητο να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει στο γκρεμό, φλεγόμενο. Ειδοποίησε το «100» και στο σημείο έσπευσε το ΑΤ Ιτέας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, Πυροσβέστες του Κλιμακίου της Ιτέας και ΕΚΑΒ.

Διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να κατεβούν στο γκρεμό, ενώ και από θαλάσσης ήταν αδύνατο μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο λόγω των βράχων που υπάρχουν εκεί.

Τελικά στις 2 το πρωί μία βάρκα κατάφερε να φτάσει κοντά και να ελέγξει την άμορφη μάζα των λαμαρινών όπου μέσα δε βρέθηκε κανείς. Τότε κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα, οι οποίοι γύρω στις 6:30 το πρωί κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.

SHARE:

24Media Network