Πλάτανος Αλμυρού: Λήστεψαν 73χρονη στο σπίτι της- Την κλείδωσαν στο μπάνιο

Πλάτανος Αλμυρού: Λήστεψαν 73χρονη στο σπίτι της- Την κλείδωσαν στο μπάνιο
Αστυνομία (Αρχείο) Eurokinissi

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο ένας από τους δράστες φίμωσε την άτυχη γυναίκα, ο δεύτερος έψαξε το σπίτι και έκλεψε δύο χρυσά δαχτυλίδια απροσδιόριστης αξίας

Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί της Κυριακής μια 73χρονη γυναίκα στον Πλάτανο Αλμυρού, όταν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες έσπασαν και μπήκαν από το παράθυρο του σπιτιού της, και αφού τη φίμωσαν, τη λήστεψαν και στη συνέχεια την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Σύμφωνα με το magnesianews, οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν τρεις. Οι δύο μπήκαν στο σπίτι και ο τρίτος τους περίμενε στο αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσουν να φύγουν άμεσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο ένας από τους δράστες φίμωσε την άτυχη γυναίκα, ο δεύτερος έψαξε το σπίτι και έκλεψε δύο χρυσά δαχτυλίδια απροσδιόριστης αξίας και μία ασύρματη τηλεφωνική συσκευή σταθερής τηλεφωνίας. Στη συνέχεια, οι ληστές οδήγησαν τη γυναίκα στο μπάνιο του σπιτιού της, όπου την κλείδωσαν και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες που απέκρυπτε μερικώς τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και γάντια, ενώ μιλούσαν ελληνικά. Για τη ληστεία ενημερώθηκαν το Α.Τ. Αλμυρού και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν το σπίτι για αποτυπώματα ή άλλα ίχνη που ενδεχομένως άφησαν πίσω τους οι κακοποιοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα