Πλειστηριασμοί: Συγκεντρώσεις και σήμερα στα Ειρηνοδικεία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑ.ΕΝ. , ΤΕΤΑΡΤΗ 27/17/2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑ.ΕΝ. , ΤΕΤΑΡΤΗ 27/17/2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Συγκεντρώσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσουν και σήμερα συλλογικότητες

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο του Ιλίου καλεί σήμερα η ΛΑΕ, παρά το γεγονός ότι δεν θα διεξαχθούν συμβατικοί ή ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, "δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά ούτε οι φυλακίσεις", ενώ ζητά την "ακύρωση στην πράξη των “χουντικής έμπνευσης” νόμων που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό, ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών".

ADVERTISING

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσουν και τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης στις 15:30.

Σημειώνεται πως οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης, έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς έως τις 28 Ιανουαρίου.

Φωτογραφία:eurokinissi

SHARE:

24Media Network