Πλημμύρες στη Δ. Ελλάδα: Ενίσχυση 1,35 εκ ευρώ στους πληγέντες δήμους

Φωτογραφία από drone από τις πλημμύρες εξαιτίας της υπερχείλισης του ποταμού Αχέροντα στο Καναλλάκι του δήμου Πάργας στην Πρέβεζα. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΚΗΣ)
Φωτογραφία από drone από τις πλημμύρες εξαιτίας της υπερχείλισης του ποταμού Αχέροντα στο Καναλλάκι του δήμου Πάργας στην Πρέβεζα. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΚΗΣ) EUROKINISSI

Έκτακτη ενίσχυση στους Δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Κόνιτσας και Πρέβεζας για τις καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, συνολικού ύψους 1.350.000 ευρώ, στους Δήμους Αγρινίου, Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κόνιτσας και Πρέβεζας, που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μετά από σχετικά αιτήματα που υπέβαλαν οι δήμοι.

Τα χρήματα προορίζονται για να καλυφθούν άμεσα οι πρώτες ανάγκες στα δίκτυα και τις υποδομές των περιοχών που επλήγησαν εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών.

Η χρηματοδότηση των δήμων αποδίδεται ως εξής: Αγρινίου 400.000 ευρώ, Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 350.000 ευρώ, Κόνιτσας 300.000 ευρώ και Πρέβεζας 300.000 ευρώ.

ADVERTISING

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρχονται κρύο και χιόνια Τρίτη και Τετάρτη - Θα χιονίσει και στην Αττική

Στο έλεος της κακοκαιρίας πάλι η χώρα - Σε ποιες περιοχές καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Η κακοκαιρία 'βούλιαξε' τη Δυτ. Ελλάδα: Μεγάλες καταστροφές σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι

SHARE:

24Media Network