Ποια κυρία εφοπλιστικής οικογένειας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ του 'Χαμόγελου του Παιδιού'

6-11-2011-ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- συγκέντρωση συμπαράστασης από τους πολίτες της Πελοποννήσου και της Κορινθίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με αίτημα να παραμείνει «ανοικτή» η αγκαλιά του Χαμόγελο στην Αρχαία Κόρινθο.
Στον συγκεκριμένο ξενώνα σήμερα διαμένουν συνολικά 44 παιδιά, ηλικίας από 4,5 έως 26 ετών και απασχολούνται 29 εργαζόμενοι. Όμως, η σουηδική ΜΚΟ «Κιβωτός των παιδιών» (ChildrenΚΌs Ark International), μητρική της «Κιβωτού των Παιδιών» με έδρα την Κόρινθο, η οποία παραχώρησε το 2002 για αόριστο χρόνο τις εγκαταστάσεις στην Αρχαία Κόρινθο, κοινοποίησε στις 29/09/2011 αγωγή έξωσης, την οποία είχε καταθέσει 16/12/2010. Η αγωγή αυτή συζητείται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου στις 9/11/2011.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
6-11-2011-ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- συγκέντρωση συμπαράστασης από τους πολίτες της Πελοποννήσου και της Κορινθίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με αίτημα να παραμείνει «ανοικτή» η αγκαλιά του Χαμόγελο στην Αρχαία Κόρινθο. Στον συγκεκριμένο ξενώνα σήμερα διαμένουν συνολικά 44 παιδιά, ηλικίας από 4,5 έως 26 ετών και απασχολούνται 29 εργαζόμενοι. Όμως, η σουηδική ΜΚΟ «Κιβωτός των παιδιών» (ChildrenΚΌs Ark International), μητρική της «Κιβωτού των Παιδιών» με έδρα την Κόρινθο, η οποία παραχώρησε το 2002 για αόριστο χρόνο τις εγκαταστάσεις στην Αρχαία Κόρινθο, κοινοποίησε στις 29/09/2011 αγωγή έξωσης, την οποία είχε καταθέσει 16/12/2010. Η αγωγή αυτή συζητείται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου στις 9/11/2011.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του ΕΝΦΙΑ των 57.313,31 ευρώ, που είχε κληθεί να πληρώσει ο οργανισμός (pic)

Τέλος έλαβε η αγωνία όσων δραστηριοποιούνται στο "Χαμόγελο του Παιδιού", όσον αφορά την πληρωμή των περίπου 57.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στον ΕΝΦΙΑ που καλούνταν να καταβάλει φέτος ο οργανισμός, καθώς μία κυρία γνωστή εφοπλιστικής οικογένειας ανέλαβε να τον βγάλει από τη δυσχερή θέση.

Η Κλέλια Χατζηιωάννου λοιπόν παρέδωσε στον πρόεδρο του "Χαμόγελου" Κώστα Γιαννόπουλο μία επιταγή με το ποσό των 57.313,31 ευρώ, με τον οργανισμό να την ευχαριστεί δημόσια για την κίνησή της αυτή.

Ποια κυρία εφοπλιστικής οικογένειας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ του 'Χαμόγελου του Παιδιού'

"Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το "Χαμόγελο του Παιδιού".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

57.313,31 ευρώ ΕΝΦΙΑ για 'Το Χαμόγελο του Παιδιού'

SHARE: