Ποινική δίωξη σε παίκτη reality για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης 16χρονης

Ποινική δίωξη σε παίκτη reality για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης 16χρονης
Σεξουαλική παρενόχληση shutterstock

Ποινίκή δίωξη ασκήθηκε στον παίκτη ριάλιτι σε βάρος του οποίου 16χρονη μαθήτρια υπέβαλε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις. Τι αναφέρει η δικηγόρος του.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης μιας 16χρονης κοπέλας από νυν παίκτη reality, καθώς σε βάρος του χθες ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Η δικηγόρος του 27χρονου αγρότη και νυν παίκτη γνωστού reality εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την υπόθεση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο παίκτης αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις.

“Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη προς το πρόσωπό της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μιας ομάδας εφήβων που ηταν παρόντες και είδαν το περιστατικό όπως έλαβε χώρα.

Ο εντολέας μου εν όψει και της συμμετοχής του στο παιχνίδι στο οποίο επρόκειτο να λάβει μέρος, προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων εντάχθηκε και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και τους ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα ‘πατήματα’. Η καταγγέλλουσα η οποία βρισκόταν και εκείνη εκεί προθυμοποιήθηκε και η ίδια να του ασκήσει αυτές τις πιέσεις. Για τον λόγο αυτό κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα πέντε μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη οπτική επαφή, του άσκησε αυτές τις πιέσεις, κατόπιν στο μπροστινό μέρος και η ίδια με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Εκείνος σηκώθηκε, η μηνύτρια παρέμεινε πάνω του και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα, στα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Την εναπόθεσε κάτω, της είπε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό”, δήλωσε η ίδια.

Το συμβάν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο larissanet.gr, έγινε αργά το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων, ενώ την επόμενη ημέρα –3 Δεκεμβρίου η 16χρονη προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία των γονιών της όπου και υποβλήθηκε μήνυση κατά του 27χρονου.

Η Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της ανήλικης, σε δήλωσή της το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα αφού επιβεβαίωσε την άσκηση ποινικής δίωξης επισήμανε ότι “η ανήλικη παθούσα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον στις δικαστικές Αρχές καθότι η ίδια λίγες μόλις ώρες από την τέλεση της αξιόποινης πράξης για την οποία και ασκήθηκε η σχετική ποινική δίωξη προσέφυγε στις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν της προηγούμενης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε με τρόπο ρητό και απερίφραστο την εμπιστοσύνης της τόσο στις αστυνομικές, όσο και στις δικαστικές αρχές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version