Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα intime

Νεκρός σε σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα ο αδερφός της πρώην βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογιού. Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης (15/1), με θύμα τον 45χρονο οδηγό της Ferrari που τυλίχθηκε στις φλόγες, Τζώρτζη Μονογιό.

Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, το υπερπολυτελές όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να οδηγούσε για πρώτη φορά την πολυτελέστατη Ferrari, ενώ οι αρχές ερευνούν τις αιτίες που οδήγησαν στο τροχαίο, στρέφοντας την προσοχή τους στο ενδεχόμενο να εμφανίστηκε κάποιος πεζός ή κάποιο ζώο.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Τον Ιούνιο του 2020, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα