Πόρισμα: Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων σε εκπαίδευση χρυσαυγιτών

Πόρισμα: Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων σε εκπαίδευση χρυσαυγιτών
MOTIONTEAM

Τι αναφέρει το πόρισμα του υπουργείου Άμυνας για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πιθανότητα να υπάρχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

"Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής".

Αυτό προκύπτει από το πόρισμα έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, η οποία διενεργήθη από τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων, και το οποίο παρέλαβε απόψε από τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

Για τα αποτελέσματα της έρευνας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε δώσει εντολή για τη διερεύνηση δημοσιογραφικών πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες, μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ που είχε προηγηθεί:

"Με αφορμή δημοσίευμα το οποίο φέρει μέλη της Χρυσής Αυγής να λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση με όπλα, από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο για τη διερεύνηση του θέματος και τον καταλογισμό ευθυνών, αν υπάρχουν".

SHARE:

24Media Network